Status van betaling controleren

We controleren op dit moment de status van uw betaling. Door drukke periodes kan het soms even duren voordat de bestelling status gecontroleerd en verbeterd kan worden. U kunt dit scherm open laten staan of sluiten, we sturen u altijd een bevestiging per e-mail naar uw e-mailadres.


Bezig met controleren
Pakket aangemaakt

Bestelling betaald

Bedankt voor het plaatsen en betalen van uw bestelling.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?
Uw aanvraag wordt nu verwerkt in ons magazijn. Onze medewerkers gaan uw pakket z.s.m. samenstellen en aanbieden bij de bezorgdienst. U ontvangt van de bezorgdienst een track&trace code wanneer het pakket het sorteercentrum heeft bereikt. Vanaf dat moment is het ook exact bekend wanneer uw pakket aangeboden wordt.

Ik heb een vraag over mijn aanvraag, kan ik contact opnemen?
U kunt op 3 manieren contact met ons opnemen. Telefonisch met telefoonnummer: 072 36 90 303, via e-mail op: [email protected] of door gebruik te maken van onze live-chat. Wanneer er medewerkers online zijn ziet u rechtsonderin uw scherm een knop om te beginnen met chatten. Onze medewerkers staan voor u klaar van 09.00 tot 17.00 (ma/vr).

We konden uw betaling niet ophalen

Het is op dit moment niet mogelijk om de status van uw betaling te controleren. We sturen u een bevestiging van de bestelling per e-mail wanneer de betaling door ons gecontroleerd is.

Translate »