Informatie lokale ondernemers

De Bespaarwinkel voert vanaf november 2021 in opdracht van de gemeente Boxtel, Sint Michielsgestel, Oss, Meierijstad en ’s-Hertogenbosch de landelijke RREW uit. Doel van de RREW regeling is dat woningeigenaren en huurders kleine energiebesparende maatregelen te laten treffen aan de woning.

Hoe kunt u meedoen?

Om te zorgen dat woningeigenaren en huurders kleine energiebesparende maatregelen gaan treffen organiseren de deelnemende gemeenten samen met De Bespaarwinkel een online voucheractie. De voucher kan vanaf begin november aangevraagd worden via www.debespaarcode.nl en is variërend tussen de €45,00 en €70,00.

Het aanschaffen van energiebesparende producten kan op twee manieren. Enerzijds kan dit via een online webshop van De Bespaarwinkel. Anderzijds kan de voucher worden ingewisseld bij een fysieke bouwmarkt of retailer. Bent u een lokale bouwmarkt of retailer en bent u geïnteresseerd om mee te doen aan deze actie? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij sturen u vervolgens een mail met toelatingscriteria en het vervolgproces om aan te sluiten op de actie.

Translate »