Waardebon inwisselen

Verlaag eenvoudig je energierekening door het inwisselen van uw waardebon! Via deze pagina kunt u gemakkelijk en snel als inwoner van de gemeente een cadeaubon aanvragen. Heeft u al een code? Dan kunt u hem hier indienen bij de webshop of eventueel aangesloten bouwmarkt.

U kunt uw waardebon op verschillende manieren inwisselen

De energievoucher regeling is gesloten

Het budget voor deze regeling is helaas uitgeput. U kunt zich hieronder inschrijven voor de wachtlijst. Wij houden u vervolgens per e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen binnen deze regeling. Er is een geringe kans op extra budget waardoor er eventueel weer plek in de subsidieregeling is. Dit is geheel onder voorbehoud. 

Veel gestelde vragen

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Telefonisch zijn we bereikbaar op 072 36 90 303 of u kunt een e-mail versturen via het contactformulier onderaan deze pagina. 

U kunt de waardebon maar éénmaal gebruiken. Op het moment dat u niet het gehele voucherbedrag gebruikt, komt het resterende bedrag te vervallen.

Het is niet mogelijk en toegestaan om de waardebon van iemand anders te gebruiken. U kunt per adres éénmaal een code gebruiken. De waardebonnen zijn gekoppeld aan uw adres en kunnen daarom niet worden doorgegeven.

Bent u de waardebon verloren? Neem dan contact op via [email protected]. Wij helpen u graag.

Het is niet mogelijk en toegestaan om de waardebon voor iemand anders aan te vragen.

U kunt de waardebon gebruiken zolang het subsidiebudget beschikbaar is. Er geldt voor deze regeling OP = OP. Wacht dus niet te lang en verzilver uw bespaarcode vóór het subsidieplafond is bereikt!

De gemiddelde levertijd is afhankelijk van de geselecteerde producten. De Bespaarboxen kunnen wij over het algemeen binnen enkele werkdagen uitleveren. De zelf samengestelde boxen duurt max. 7 werkdagen.

Wij houden u via de e-mail op de hoogte van de status van de bestelling. U ontvangt van ons ook een track en trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. Afhankelijke van het aantal bestellingen kan het in sommige situaties enkele werkdagen duren voordat u de bestelling van ons ontvangt. Bespaarboxen die door ons alvast zijn samengesteld ontvangt u doorgaans eerder dan een box die u zelf heeft samengesteld.

Op dit moment zijn er nog geen lokale aangesloten partners actief. Onze medewerkers zijn momenteel aan het zoeken naar geschikte lokale partners om mee te doen aan de actie. Wanneer deze partners actief zijn op ons platform zullen deze duidelijk te zien zijn op deze pagina.

We helpen u graag.

Heeft u een vraag, een klacht of wilt u advies ontvangen?

Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden of om het beste advies te geven. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 072 36 90 303 of u kunt een e-mail versturen via het contactformulier, wij antwoorden u vraag binnen 24-uur.

Translate »