Waardebon inwisselen

Verlaag eenvoudig je energierekening door het inwisselen van uw waardebon! Via deze pagina kunt u gemakkelijk en snel als inwoner van de gemeente een cadeaubon aanvragen. Heeft u al een code? Dan kunt u hem hier indienen bij de webshop of eventueel aangesloten bouwmarkt.

U kunt uw waardebon op verschillende manieren inwisselen

Begin hier met uw aanvraag

Kies hieronder een van de opties

Vraag hier uw waardebon aan

U kunt de waardebon inwisselen voor energiebesparende producten, zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips of een tijdklok. Met uw postcode, huisnummer en eventuele toevoeging kunt u een waardebon aanvragen. De waardebon is vervolgens in te wisselen in de online webwinkel, fysiek bij een lokaal bedrijf of voor energieadvies aan huis.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
E-mailadres niet of ongeldig ingevuld.
E-mailadres controle is niet hetzelfde als het e-mailadres veld.
*velden zijn verplicht.
Let op, deze waardebon is geldig zolang er subsidiebudget aanwezig is. Indien u niet binnen deze periode de waardebon besteed zal hij worden vrijgegeven aan andere bewoners. Indien het maximaal beschikbare subsidieplafond is bereikt kunt u uw waardebon niet meer besteden in de webshop of bij één van de aangesloten partners en vervalt de voucherwaarde automatisch. Het advies is daarom om direct na het aanvragen van uw waardebon deze zo snel mogelijk te gebruiken. Voor deze regeling geldt OP = OP.

U kunt uw waardebon op de volgende manieren inwisselen

Online via de webwinkel

Webwinkel

Via de webwinkel kunt u uw energiebesparende producten gemakkelijk en snel aanvragen. De producten worden vervolgens gratis bij u thuisbezorgd via PostNL.

Naar de webwinkel

 

Of lokale bedrijven bij u in de buurt

U kunt de waardebon ook inwisselen bij de volgende bouwmarkten:

GAMMA Maastricht-Belvedere (1)
Pontonniersweg 15
6219 PJ Maastricht

GAMMA Maastricht-Oost (2)
Oostermaasweg 3
6226 VJ Maastricht

Veel gestelde vragen

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Telefonisch zijn we bereikbaar op 072 36 90 303 of u kunt een e-mail versturen via het contactformulier onderaan deze pagina. 

U kunt de waardebon maar éénmaal gebruiken. Op het moment dat u niet het gehele voucherbedrag gebruikt, komt het resterende bedrag te vervallen.

Het is niet mogelijk en toegestaan om de waardebon van iemand anders te gebruiken. U kunt per adres éénmaal een code gebruiken. De waardebonnen zijn gekoppeld aan uw adres en kunnen daarom niet worden doorgegeven.

Bent u de waardebon verloren? Neem dan contact op via [email protected]. Wij helpen u graag.

Het is niet mogelijk en toegestaan om de waardebon voor iemand anders aan te vragen.

U kunt de waardebon gebruiken zolang het subsidiebudget beschikbaar is. Er geldt voor deze regeling OP = OP. Wacht dus niet te lang en verzilver uw bespaarcode vóór het subsidieplafond is bereikt!

De gemiddelde levertijd is afhankelijk van de geselecteerde producten. De Bespaarboxen kunnen wij over het algemeen binnen enkele werkdagen uitleveren. De zelf samengestelde boxen duurt max. 7 werkdagen.

Wij houden u via de e-mail op de hoogte van de status van de bestelling. U ontvangt van ons ook een track en trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. Afhankelijke van het aantal bestellingen kan het in sommige situaties enkele werkdagen duren voordat u de bestelling van ons ontvangt. Bespaarboxen die door ons alvast zijn samengesteld ontvangt u doorgaans eerder dan een box die u zelf heeft samengesteld.

Op dit moment zijn er nog geen lokale aangesloten partners actief. Onze medewerkers zijn momenteel aan het zoeken naar geschikte lokale partners om mee te doen aan de actie. Wanneer deze partners actief zijn op ons platform zullen deze duidelijk te zien zijn op deze pagina.

We helpen u graag.

Heeft u een vraag, een klacht of wilt u advies ontvangen?

Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden of om het beste advies te geven. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 072 36 90 303 of u kunt een e-mail versturen via het contactformulier, wij antwoorden u vraag binnen 24-uur.

Translate »